Connect with us

Hír

Több kezdő dőlt ki rövidebb-hosszabb időre

A sérülésbogár ismét nagyon aktív volt, sok kezdő szenvedett kisebb-nagyobb sérülést az előző fordulóban. Összeszedtük a legfontosabbakat.

A Cowboysnál a jobb oldali tackle Terrence Steele-nek szakadt el a térdszalagja. Elég jól játszott a fal jobb szélén, így fájó az elvesztése. Annyi jó hír azonban van, hogy a veterán Jason Peters elég jól ugrott be a helyére, a világéletében bal oldalon játszó tackle a jobb oldalon is stabil pontnak számít.


Az Eagles “határozatlan időre” elveszítette a punter Arryn Siposst egy lábsérülés miatt. Nem biztos, hogy véget ért a szezonja, de pár meccset alighanem ki kell hagynia. A helyére a veterán Brett Kernt igazolta le a csapat.


A Bucsnál megsérült a kezdő corner Jamel Dean, írja Ian Rapoport. A védőnek a lábujjával vannak gondjai, az állapotát hetente vizsgálják felül és feltehetően legalább egy-két mérkőzést ki kell hagynia.


A Texans legjobb támadója, az újonc futó Dameon Pierce összeszedett egy bokasérülést. Szerencsére nem súlyos a helyzet, de szinte biztosan ki kell hagynia az 1104 scrimmage yardot és öt TD-t szerző támadónak a csapat következő meccsét a Chiefs ellen.


A Bengals végre legyőzte a Brownst Joe Burrow-val a kezdőben, de ennek ára volt. Tom Pelissero információi alapján az elkapó Tyler Boydra egy-két hetes kihagyás vár egy ujjsérülés miatt, míg a csapat második számú elkapója, Tee Higgins a combhajlítójával küzd. Továbbá hetekre kidőlt a kiváló pass rusher Trey Hendrickson is egy csuklósérülés miatt.


A Jets DT-je, Quinnen Williams egyszer csak a vádlijához kapott Bills elleni mérkőzésen, pedig senki nem ért hozzá. A helyzet súlyosnak tűnt, de azóta kiderült, hogy jó eséllyel nem kell sok időt kihagynia, sőt az állapotát naponta felülvizsgálják és szerencsés esetben akár már a Lions ellen is pályára léphet a hétvégén. Emellett erősen kérdéses a kezdő irányító Mike White állapota, akinek a bordái sérültek meg a találkozón.


Deebo Samuelnek az MCL-e és a bokája is megsérült Bucs elleni meccsen, de a 49ersnél optimisták, hogy akár már az alapszakaszban is visszatérhet. Ráadásul a harmadik számú irányító Brock Purdy is összeszedett egy kisebb sérülést, de az ő játékára lehet számítani.


Ugyan nem ebben a fordulóban történt, de friss hír, hogy a Falcons sérültlistára teszi az irányító Marcus Mariotát – akit egyébként is leültettek az újonc Desmond Ridder kedvéért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!