Connect with us

Hír

Törött csuklóval is játszani fog a Bengals pass rushere

A Bengals pass rusherének, Trey Hendricksonnak két hete eltört a csuklója, így ki is hagyta a Buccaneers elleni találkozót. A csapat azóta elvesztette a másik kezdő Sam Hubbardot, így elég vékonyka lett a poszton a gárda. Azonban Hendrickson mégis játszani fog a hétvégén, a törött csuklója ellenére is!

Hendrickson több orvossal is találkozott a sérülése óta és azt mondták neki, hogy nem lehet rosszabb a helyzet attól, hogy játszik. Ezért döntött úgy, hogy a nagy fájdalmak ellenére is pályára fog lépni. Még csak kötést sem fog viselni, tehát az ujjai és a keze mobilitása sem szenved hátrányt. Egyedül a fájdalmat kell tolerálnia.

“Ez csak a fájdalomról szól. És elég fájdalmas lesz.”

– mondta a pass rusher a TheAthleticnek. A döntése mögött pedig az az indok, hogy a csapattársak megteszik ezt egymásért.

“A szezon ezen pontján több időt töltünk egymással, mint a családunkkal, úgyhogy mi vagyunk most egymás családja. Ők is mindent megtennének értem.”

A legtöbben biztos azt mondanák, hogy akkor pihentetik magukat a rájátszásra, és lehet ez is lenne a felelősségteljesebb hozzáállás, sőt akár a csapatnál is mondhatnák Hendricksonnak, hogy nagyobb szükség van rá a playoffban. A Bengals a Jets éjjeli vereségével bebiztosította helyét a rájátszásban, azonban a csoportgyőzelemért és akár az első kiemelésért is lehet még küzdeni, így nem nevezhető tét nélkülinek a maradék három forduló.

Hendricksonnal pedig értelemszerűen jobb esélyei vannak erre a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!