Connect with us

Hír

Vance Joseph: A Patriots offense pont úgy néz ki, mintha egy védelmi edző hívná a játékokat

A holtszezonban nagyon furcsálltuk, hogy Matt Patricia lett a Patriots támadókoordinátora, tekintve hogy nincs tapasztalata offense oldalon, ő egy védelmi edző volt gyakorlatilag világéletében. Az eredmények pedig nem a New England-ieket igazolták, hiszen a támadósor szenved, EPA/play mutató alapján a 27. helyen tanyázik. A mostani ellenfél Cardinals védőkoordinátora, Vance Joseph szerint pedig pont olyan ez az offense, mintha egy védői edző hívná a játékokat.

“Egy olyan támadósort látok, amely jól futtatja a labdát. A passzjáték nagyon konzervatív, sok a screen, mindenféle screenek. Így hívná a játékokat egy védelmi edző: ne adjuk el a labdát, szerezzünk játékonként négy yardot, égessük az órát. Ezt csinálták eddig és ezt fogják csinálni hétfő este is. Türelmesek lesznek, egyszer egyszer lehet eleresztenek egy hosszú passzt, de nagyrészt futnak, rövideket passzolnak és screeneket hívnak.”

– mondta Joseph az ESPN-nek.

Emiatt már a Patriots irányítója, Mac Jones is kiakadt legutóbb, elégedetlenségét fejezte be ki a pályán, hogy csak rövideket passzolnak és nem tud nagyobb játékokat összehozni. Meglátjuk, hogy most a Cardinals ellen változtat-e valamit Patricia, vagy marad minden a régiben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!