Connect with us

Hír

Végre pályára léphet a Lions első körös elkapója

Komoly erősítést kaphat a Lions támadósora, ugyanis a csapat aktiválta az NFI-listáról Jameson Williamst. A fiatal elkapót annak ellenére választotta ki a Detroit az idei draft első körében (ráadásul felcserélve a Vikings helyére), hogy az utolsó egyetemi meccsén ACL-szakadása volt.

A draft előtti prospect bemutató sorozatunkban nagyon sokat vártunk Williamstől. A fiatal elkapó ugyanis az elmúlt évek trendjeinek megfelelő sebességgel és playmaker képességgel bír – tipikusan az a kaliber, aki csodára képes kezeiben a labdával és minden irányba ki lehet vele nyitni a playbookot és a pályát is. 2021-ben 1572 yardot és 15 TD-t szerzett az Alabamában, és ha nem lett volna a sérülése, akkor sokak szerint kérdés nélkül az első elkapó lett volna, akit kiválasztanak a drafton.

Végül az 1/12-es cetlivel szerezte meg a Lions azok után, hogy feladta érte az 1/32-es, a 2/32-es és egy harmadik körös választási jogot (igaz, a Vikings adott még az 1/12-es mellé egy 2/46-os picket, így ez egy kifejezetten olcsó csere volt). Ma végre a pályán is megmutathatja, hogy megérte kockáztatni érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!