Connect with us

Játékos Portré

JJ Watt – A Gladiátor

“Nem megbántva senkit, de Lawrence Taylor egy teljesen más szintet képviselt. Nem sok játékos van az NFL történetében, akit egy lapon lehetne említeni vele, de JJ Watt egyértelműen közéjük tartozik. Egy megállíthatatlan erő, ami egymaga képes tönkretenni a játékot. Amire ő képes, arra senki más”

– mondta Bill Belichick JJ Wattról még 2017-ben.

Azóta eltelt bő öt év és most ott tartunk, hogy minden idők egyik legjobb védője – akit csak a legjobbak legjobbjaival lehet egy lapon említeni – visszavonul. A sérülések nem voltak kegyesek, az utóbbi években megkopott némileg a játéka, de ezzel együtt is szívfacsaróan fájdalmas, hogy mindössze 33 évesen befejezi. Egy élő legendát, az NFL igazi gladiátorát és legnagyobb harcosát veszítjük most el, aki legalább akkora úr volt magánemberként, mint amilyen pusztító és megfékezhetetlen erő a pályán. Ahogy nem lesz soha új Lawrence Taylora a ligának, úgy JJ Watt is egyedi és megismételhetetlen marad mindörökké.

jj watt

“Nem elég nagy a focihoz”

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!