Connect with us

Érdekességek

A Mahomes-Kelce páros ma utolérheti a Montana-Rice duót

A Patrick Mahomes – Travis Kelce páros évek óta megállíthatatlan erőt képvisel a ligában, mi sem mutatja ezt jobban, hogy még csak ötödik rájátszásukra készülnek idén, de már elit társaságba kerültek a rájátszás kapcsolatukat tekintve. Mahomes 11 touchdownt osztott ki Kelcenek a playoffban, ami már most a harmadik legtöbb egy duótól. Ma pedig felléphetnek a második helyre.

Eggyel előttük a Joe Montana – Jerry Rice páros áll, amely 12 touchdownt hozott össze a rájátszások történetében. A Chiefs kettősének tehát mindössze egy hatpontosra van szüksége a holtverseny beállításához és kettőre az egyedüli második helyhez. Egy Super Bowl meneteléssel pedig az sem elképzelhetetlen, hogy már idén felérnek a csúcsra, hiszen itt jelenleg a Tom Brady – Rob Gronkowski duó áll 15 közös touchdownnal. Három meccs alatt négy TD-t pedig egyáltalán nem lehetetlen összehoznia Mahomeséknak.

Ha külön-külön nézzük a statisztikáikat, akkor Mahomesnak 28 TD-je van a rájátszásban, Kelce-nek pedig 12 – egyet még Alex Smith-től kapott el 2017-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!