Connect with us

Hír

Bradynek idő kell átgondolni a dolgokat, de nem valószínű, hogy visszatér Tampába

Aaron Rodgers mellett egy másik veterán irányítóról is szól majd a holtszezon, ugyanis Tom Brady egyrészt dönteni fog arról, hogy folytatja-e pályafutását, másrészt ha igen, akkor arról is, hogy ezt hol teszi. A szerződése ugyanis lejár Tampa Bayben, így szabadügynök lesz tavasszal. Ian Rapoport információi szerint Bradynek most kell egy kis idő, hogy tiszta fejjel átgondolja az opcióit.

Azonban az nagyon valószínűnek tűnik, hogy a Buccaneers színeiben nem fogjuk már látni, ugyanis több csapattársa is úgy beszélt a wild card körös vereség után, hogy meglepődnének, ha visszatérne, és hogy az irányító úgy hangzott, mint aki búcsúzik. Brady egyébként a nyilvános sajtótájékoztatón is úgy hangzott, mint aki elköszön a helyi médiától. Így amennyiben 45 éves kora után is folytatja futball karrierjét, úgy minden bizonnyal nem Tampában teszi ezt.

Hogy hol, az persze jó kérdés. Azt elég sok helyről hallani, hogy a Raiders be fog jelentkezni érte, és már a Buccaneersbe igazolásakor is a vegasiak voltak a másik esélyesek, ám akkor Derek Carr mellett döntöttek – ő viszont most távozni fog. Vannak pro és kontra érvek a Raiders mellett és ellen, a főedző McDanielsszel könnyű lenne együtt dolgoznia a sok évnyi közös munka után, a fegyverek rendkívül jók támadóoldalon, ellenben a támadófal és a védelem elég gyenge, plusz a csoport is nagyon erős. Persze nem egyszerű belelátni Brady fejébe, hogy pontosan mi és milyen arányban motiválja, illetve az is kérdés, hogy kik lesznek az egyéb kérői, ahol esetleg jobb körülmények lehetnének – ilyet sem sokat találni hirtelen.

A Buccaneers számára mindenesetre ha már távozik Brady, akkor a visszavonulás lenne a jobb opció, így könnyebb lenne a pénzügyi terheket kezelni. Szimpla távozás esetén ugyanis $35 milliós halott pénzt kellene elkönyvelni idén.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
2023-01-22 19:08

Esetleg Pats? Ott úgyis keresnek OC-t.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-01-22 15:35

Hát ha most vonul vissza, az elég nagy öntököndöfés lenne miután Gizi már ráment. Bár lehet, hogy úgy volt vele mint anno Sultz Gizi:
“Gizi az ágyban hátradől
Remeg a térde a szerelemtől
De a végén már csak így suttog
Veled se volt rosszabb se jobb”

Na mindegy, a mainstream (Vegas, SF) csapatokon kívül szerintetek? Jets, Lions, (Tua kiesésével) Miami? Esetleg Szíhóksz, vagy a Macik?

Piiter
Piiter
Reply to  Tuskó Hopkins
2023-01-22 19:48

A detroit nekem birizgálja a fantáziámat, harcos, szimpatikus csapat. Szegény bjeela és Fetyke biztos díjjazná. Rögtön nagy tételben rendelnének mézsört…

Mark Molnar
Mark Molnar
Reply to  Tuskó Hopkins
2023-01-26 20:37

pusztan kotozkodesibol, de:
“ha” hatradol
“na” veled sem volt
klasszikust csak pontosan!

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
Reply to  Mark Molnar
2023-01-27 17:16

Forrásod is van? Kétbkötözködésvközt katt ide:
https://m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/45976/a/-zeneszoveg.html

Mark Molnar
Mark Molnar
Reply to  Tuskó Hopkins
2023-01-28 08:38

nincs forrasom, de szerencsere nincs szuksegem az internetre, hogy kivulrol tudjam az *osszes* dalukat :)
kiveve a black: wonderful life parodiat, mert ott vagy csehul enekeknek, vagy csehul halandzsaznak.

az igazat megvallva, nem is tudom gyorsan olvasni a dalszovegeiket, mert fejben is eneklem.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x