Connect with us

Hír

Bradynek idő kell átgondolni a dolgokat, de nem valószínű, hogy visszatér Tampába

Aaron Rodgers mellett egy másik veterán irányítóról is szól majd a holtszezon, ugyanis Tom Brady egyrészt dönteni fog arról, hogy folytatja-e pályafutását, másrészt ha igen, akkor arról is, hogy ezt hol teszi. A szerződése ugyanis lejár Tampa Bayben, így szabadügynök lesz tavasszal. Ian Rapoport információi szerint Bradynek most kell egy kis idő, hogy tiszta fejjel átgondolja az opcióit.

Azonban az nagyon valószínűnek tűnik, hogy a Buccaneers színeiben nem fogjuk már látni, ugyanis több csapattársa is úgy beszélt a wild card körös vereség után, hogy meglepődnének, ha visszatérne, és hogy az irányító úgy hangzott, mint aki búcsúzik. Brady egyébként a nyilvános sajtótájékoztatón is úgy hangzott, mint aki elköszön a helyi médiától. Így amennyiben 45 éves kora után is folytatja futball karrierjét, úgy minden bizonnyal nem Tampában teszi ezt.

Hogy hol, az persze jó kérdés. Azt elég sok helyről hallani, hogy a Raiders be fog jelentkezni érte, és már a Buccaneersbe igazolásakor is a vegasiak voltak a másik esélyesek, ám akkor Derek Carr mellett döntöttek – ő viszont most távozni fog. Vannak pro és kontra érvek a Raiders mellett és ellen, a főedző McDanielsszel könnyű lenne együtt dolgoznia a sok évnyi közös munka után, a fegyverek rendkívül jók támadóoldalon, ellenben a támadófal és a védelem elég gyenge, plusz a csoport is nagyon erős. Persze nem egyszerű belelátni Brady fejébe, hogy pontosan mi és milyen arányban motiválja, illetve az is kérdés, hogy kik lesznek az egyéb kérői, ahol esetleg jobb körülmények lehetnének – ilyet sem sokat találni hirtelen.

A Buccaneers számára mindenesetre ha már távozik Brady, akkor a visszavonulás lenne a jobb opció, így könnyebb lenne a pénzügyi terheket kezelni. Szimpla távozás esetén ugyanis $35 milliós halott pénzt kellene elkönyvelni idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!