Connect with us

Hír

Egyelőre nincs akkora érdeklődés a Commanders iránt, mint várták

Daniel Snyder kénytelen eladni Commanderst és az előzetes várakozások szerint óriási lett volna az érdeklődés a fővárosi csapat iránt: a szakértők akár 7+ milliárd dolláros ajánlatokat is vártak, illetve olyan potenciális vevők licitálását, mint az Amazon-vezér Jeff Bezos. A FrontOfficeSports.com információi szerint viszont egyelőre Bezos nem szállt be a buliba, ráadásul a Commandersért kínált ár is elmarad a vártaktól.

Bezos becsült vagyona jelenleg 115 milliárd dollár (vagyis kvázi a fél ligát megvehetné magának) és már most ezer szállal kötődik az NFL-hez, ugyanis az Amazonon keresztül évi 1 milliárd dollárt fizet az NFL-nek a csütörtök esti rangadók közvetítési jogáért. Ugyanakkor nem ápol túl jó viszont Snyderrel, ugyanis az övé a Washington Post nevű újság, ami a tényfeltáró (és egyéb) cikkeivel aktívan kivette a részét a tulajdonos kvázi bukásából – hogy ez áll-e Bezos távolmaradásának hátterében, azt nem tudni.

Emellett az is érdekes, hogy a legnagyobb ajánlat a csapatért állítólag 6,3 milliárd dollár, ami bár így is rekord lenne, de azért jelentősen elmarad a 7+ milliárdtól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!