Connect with us

Beharangozó

Super Wild Card szombat – Tippek és kibeszélő

Hölgyeim és Uraim, megkezdődik a rájátszás! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! Vagy ajánljuk támogatóinknak a Discord szerverünket, ahol a meccsnapi kibeszélőben (is) elég nagy élet szokott lenni!

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers (22:30)

A 49ers 48-20 arányban verte meg két meccsen a Seahawkst idén, és a játék képe alapján talán még kevésnek is tűnt, hiszen Geno Smith-ék csak egy támadó TD-t tudtak szerezni. A 49ers védelme valószínűleg most is hatalmas nyomás alatt tartja majd az irányítót, akinek a fal gyengélkedése miatt vissza is esett a teljesítménye – most pedig csőstül jön a baj élete első playoff meccsén. A túloldalon pedig nehezen látni, hogy a Hawks védelme meg tudja állítani Shanahan legénységét, Jordyn Brooks hiányában meg aztán pláne. Ráadásul a teljes skill személyzet egészséges San Franciscóban, ami félelmetes látvány. Egyedül abban bízhat a Seahawks, hogy Mr. Irrelevant Brock Purdy keze megremeg a nagy tét miatt.

Beharangozó

Tipp: 49ers -9,5

Los Angeles Chargers @ Jacksonville Jaguars (02:15)

Két fiatal, magas, hosszú hajú, ágyúkarú és számítógépagyú irányító, illetve két hihetetlenül jó gameplaneket készítő főedző, valamint két feltörekvő, de nem épp rájátszás sikereiről híres gárda csap össze szombat éjjel a hétvége egyik, ha nem a legjobban várt és legkiélezettebb összecsapásán. Nagyon érdekes csatát hozhat Doug Pederson és Brandon Staley sakkjátszmája, taktikailag igazi csemege lesz ez a matchup, a túloldalon pedig ha a világ szeme nem is, de a Jaguars összes játékosáé biztosan a Herbert-Ekeler-Allen trión lesz Mike Williams tét nélküli meccses sérülését követően – ez pedig akár a meccsbe is kerülhet.

Beharangozó

Tipp: Chargers -2,5

Spread tippjeim múlt héten: 12-4 (az érme 8-8 volt)
Szezonban (5. héttől): 92-94-6

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!