Connect with us

Hír

HIVATALOS: Shane Steichen a Colts főedzője!

A Colts hivatalosan is bejelentette, hogy megtalálta új főedzőjét az eddigi Eagles támadókoordinátor Shane Steichen személyében. A Super Bowl napján érkeztek erről belsős értesülések, tegnap még egy interjút lefolytattak a felek és mára hivatalosan meg is állapodtak – jelentette be a Colts a közösségi médiás felületein.

A 37 éves Steichen remek munkát végzett idén, óriási szerepe volt az Eagles támadósorának elit teljesítményében. Nagyon gyorsan emelkedett fel a legfelsőbb szintre, ugyanis mindössze 2,5 évnyi koordinátori tapasztalata van, viszont ennek ellenére is óriási potenciál van benne. Érdekes, hogy a Colts Frank Reich után ismét adott évben Super Bowlba jutó Eagles támadókoordinátort nevezett ki főedzőnek.

A Coltsnál a HC-keresés során nem engedték elmenni Gus Bradley védőkoordinátort, így lehet ő marad a csapat védelmének élén.

Steichen helyettese az Eaglesnél jó eséllyel az Eagles QB-edzője, Brian Johnson lesz, bár máshová is hívták támadókoordinátori interjúra.

Mindeközben már csak egy főedzői állás kiadó, de jó eséllyel holnapra a Cardinals is dönteni fog. A két esélyes az Eagles védőkoordinátor Jonathan Gannon és a Bengals védőkoordinátor Lou Anarumo.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!