Connect with us

Hír

A Panthers is érdeklődik Aaron Rodgers iránt

Aaron Rodgers azt mondta, hogy hamarosan döntést hoz a jövőjéről, a Packersnél pedig tűkön ülve várják, hogy végre leülhessenek beszélni az irányítójukkal. Mindeközben sokan várnak arra, hogy megszerezhessék Rodgers játékjogát. Ilyen a Carolina Panthers is, amely Adam Schefter információi szerint felhívta a Packerst, hogy a QB iránt érdeklődjön.

Frank Reich főedző a jelek szerint nem viccelt, amikor azt mondta, hogy minden opció nyitva áll irányítóposzton. A legtöbben úgy gondolják, hogy inkább újonccal próbálkozhatnak, de az utóbbi pár napban nem csak Rodgers, hanem Derek Carr kapcsán is felmerültek, mint potenciális kérők, hiszen találkoztak vele a Combine alatt Indianapolisban.

A Packers a korábbi hírek szerint nem szeretné NFC-n belül elcserélni Rodgerst, így továbbra is a Jets tűnik a legvalószínűbb befutónak, amennyiben tényleg elválnak a felek útjai. Persze ezt sem lehet közel sem biztosnak venni jelen pillanatban – sem a szakítást, sem a Jetset.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
2023-03-03 12:42

Ezt a nem szeretném elcserélni konferencián belül hozzáállást sosem értettem. Ha már megy, akkor a legtöbbet akarom kihozni belőle. Jó, mondjuk csoporton belül talán ne, de ha onnan magasan jobb ajánlat jönne, simán megfontolnám. A szurkerek úgy is benyelik előbb-utóbb a békát :)

gyeek
gyeek
Reply to  Everlast77
2023-03-04 11:47

A szurkerek úgy is benyelik előbb-utóbb a békát

Mármint… teherbe esnek? :D

Everlast77
Everlast77
Reply to  gyeek
2023-03-06 10:58

Hát ha a csapat szurkerének tehertétel az, hogy a klub ikon átigazolt csoporton belül másik csapathoz, akkor végül is igen, mondhatjuk, hogy teherbe esett :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x