Connect with us

Hír

Orlando Brown leigazolása után cserét kért a Bengals első körös támadófalembere

A Bengals a napokban erősített a falán, ugyanis leigazolta Orlando Brownt a piacról. Ez egyben azt is jelentette, hogy a korábbi első körös Jonah Williamsnek veszélybe került a munkája, de legalábbis minimum posztot kellett volna váltania a bal oldalról a jobbra (és ott volt még La’el Collins is RT-nek). Williamsnek azonban ez nem tetszett, és cserét kért a Bengalstól – írja Ian Rapoport.

Williams nem játszott valami jól karrierje során, így nem meglepő, hogy a Bengals szeretett volna javulni a poszton. A falember egyébként az ötödik éves opcióján játszik idén, tehát a következő szerződéséért harcol. Biztosan nem segítené a dolgát, ha oldalt kellene váltania, hiszen az átállás sem feltétlen egyszerű, és a jobb oldali tackle-ök rosszabbul is keresnek a piacon. Ezzel indokolhatjuk a cserekérelmét elsősorban.

Az jó kérdés, hogy mekkora piaca lesz Williamsnek, tekintve hogy Brownért sem kapkodtak a csapatok, tehát olyan sokan nem keresnek bal oldali tackle-t, főleg nem egy átlag alattit. A Bengals egyébként $12,6 milliót spórolna az elcserélésével, ami akár egy harmadik napos pickért is megérheti nekik jelen esetben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!