Connect with us

Hír

Cardinals GM: Nagy érdeklődésre számítok az 1/3-as pick iránt

A Cardinals belefogott egy újjáépítésbe, franchise irányítója pedig már van, így a csapat értelemszerűen nyitott az 1/3-as pick elcserélésére. Már korábban is voltak riportok arról, hogy nagy lehet az érdeklődés a cetli iránt, és most a general manager Monti Ossenfort is arról beszélt, hogy sok érdeklődőre számít (via PFT).

A Cardinals rostere romokban van, így érdekükben áll, hogy hátracseréljenek és minél több picket szerezzenek az építkezéshez. A gárda helyzetét ugyanakkor nehezíti, hogy a Texans sem feltétlenül ragaszkodik az 1/2-es pickhez, így ha valakinek van egy kiszemelt irányítója és biztosra akar menni, akkor először a Houstonnal fog egyezkedni.

Ezzel együtt az Arizona azért bőven jó pozícióban van, ugyanis több csapat is akad a top 10-ben, akik komoly pickeket áldozhatnak arra, hogy elvigyék a harmadik legjobb irányítót (vagy ha a Texans végül védőt húz, akkor a másodikat). A Colts, a Seahawks, a Lions, a Raiders, a Falcons és a Titans is reális opció lehet, de akár a Commanders, a Buccaneers vagy a Vikings is szóba jöhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!