Connect with us

Hír

Jets GM: A Rodgers-üzlet történelmi csere volt a franchise számára

A Jets végre valahára tényleg megszerezte Aaron Rodgerst, úgyhogy a csapat belevághat a következő érába. A general manager Joe Douglas a keddi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy ez az üzlet “történelmi csere a franchise számára”, és hogy megtisztelve érezték magukat, hogy a négyszeres MVP New Yorkban akart játszani.

Douglas elmondása szerint nagy dolog, hogy le tudtak akasztani egy ilyen kaliberű játékost, és nagy taps jár Robert Saleh-nak és az edzői stábnak, hogy olyan körülményeket teremtettek meg, ahová szívesen igazol egy Aaron Rodgers. Ettől még persze tovább kell dolgozniuk, hogy eljussanak oda, ahová szeretnének. Megkérdezték arról is, hogy Rodgers vajon játszani fog-e 2023 után, amire kitérő választ adott és nem akart szavakat adni az irányító szájába.

Nem ez az első alkalom ugyebár, hogy a Jets egy 39 éves irányítót szerzett a Packerstől, bár 2008-ban Brett Favre-ért jóval kevesebbet (egy kondíciós negyedik kört) kellett csak feladniuk – most gyakorlatilag egy első- és egy második kört. Azt mindenesetre remélik New Yorkban, hogy ez jobban fog elsülni, hiszen Favre a 8-3-as kezdés után megsérült, a csapat elvesztette az utolsó öt meccsét, a szezon végén pedig a főedző Eric Manginit és Favre-ot is kirúgták.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!