Connect with us

Hír

Jó híreket kapott a rákkal diagnosztizált Foster Moreau

A tight end Foster Moreau idén a Saintsnél volt viziten szabadügynökként, ahol az orvosi vizsgálaton rákos daganatot találtak nála, ezért értelemszerűen fel is függesztette karrierjét. Elmondása szerint pozitív a hozzáállása és az orvosoktól is jó hírt kapott.

“Második stádiumban van, tehát továbbterjedt az eredeti helyéről, de úgy tűnik lassan terjed, így az egésztől meg fogunk tudni szabadulni.”

– mondta el Moreau a Good Morning Americának.

A szabadügynök tight end a rá irányuló extra figyelmet arra szeretné fordítani, hogy felhívja minél többek figyelmét a szűrések fontosságára, amit sokan halogatnak.

Nem teljesen kizárt egyébként, hogy az ex-Raider támadó a 2023-as idényben visszatérjen a pályára, hiszen a futó James Connert annak idején az egyetemen 2015 decemberében diagnosztizálták második stádiumú Hodgkin limfómával (pont amilyen Moreau-nak is van), és 2016 szeptemberében már pályára lépett.

Elképzelhető, hogy a Saints leigazolja majd a draft után (így nem számít a kompenzációs pickek formulájába), ráteszi az NFI (Non Football Injury) listára, aztán majd aktiválja, ha vissza tud térni – ha pedig mégsem, akkor nem foglalja a helyet a keretben és gyakorlatilag nem kerül semmibe.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoard
Zoard
2023-04-15 07:53

Nem kerül semmit be= nem kap semmifelle fizetést sem?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x