Connect with us

Hír

Nick Bosa a Cardinalsnak a 2019-es draft előtt: Kísérteni foglak titeket a karrieretek végéig

A Cardinals a 2019-es idény végén nagyon érdekes helyzetben találta magát. Egy évvel korábban a top10-ben választották Josh Rosent, azonban csak az 1/1 jött össze vele. Steve Wilks főedzőt is menesztették (a helyére érkezett Kliff Kingsbury), majd dönteniük kellett: visznek ismét egy irányítót Kyler Murray személyében, vagy elviszik a draft legjobb játékosát, a pass rusher Nick Bosát.

Bosa érezte, hogy nem ő lesz a kiválasztott, és meg is mondta Steve Keim general managernek és Kingsburynek, hogy kísérteni fogja őket a karrierjük végéig – ezt a sztorit maga Keim osztotta meg Colin Cowherd műsorában.

“Amikor Kliffel összeültünk a draft előtt, hogy találkozzunk a játékosokkal, akkor lementünk Floridába, ahol vacsoráztunk Nick Bosával. Imádtuk, nyilván. Ő volt a legmagasabbra értékelt játékos a boardunkon. Minden szempontból lenyűgöző. Aztán a karját körém és Kliff köré rakta és összehúzta a fejünket, majd azt mondta, hogy “szerintem a kicsi irányítót fogjátok választani, és ha így lesz, akkor Steve, a karriered végéig kísérteni foglak”.”

Mivel a Bosa a csoportrivális 49ershez került a második választással, így évi kétszer volt lehetősége nehéz pillanatokat okozni Keimnak, Murray-nek és a Cardinalsnak. Keimot és Kingsburyt azóta kirúgták, szóval most már legalább nem kísérti őket Bosa.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mark Molnar
Mark Molnar
2023-04-24 16:33

jaj, dehogynem kiserti!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-04-24 16:13

Jó sztori. A Cards az irányt keresi évek óta, Bosa meg pusztít. De gondolom a bélszínnel töltött homárral töltött bélszín finom volt.

13enny
13enny
Reply to  reszelo.aladar
2023-04-24 17:55

Ugyanannyi Super Bowlt nyert mint Kyler. Márpedig ahogy a Hurts szerződést értékelik sokan csak a SB győzelem számít, a teljesítmény nem.

Viccet félretéve teljesen igazad van. Kyler hozzáállását már akkor sem szerettem, Bosa meg egy vadállat.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x