Connect with us

Hír

Rodgers visszavonulós megszólalása megijesztette a Jetset

A holtszezon legnagyobb cseréjének nézett ki Aaron Rodgers New Yorkba költözése, azonban a Jetsnek és a Packersnek még mindig nem sikerült tető alá hoznia az egyezséget, Adam Schefter információi szerint pedig jelenleg mindkét fél kitart az álláspontja mellett és alig volt kommunikáció az utóbbi hetekben.

Charles Robinson mindeközben az okokat is feltárta, és hogy az ellenérték kapcsán pontosan mi is a helyzet. A Packers egy 2023-as második körös és egy garantált 2024-es első körös picket kér, és hajlandóak visszaadni valamit 2025-ben, ha Rodgers visszavonulna. A Jetsnek ez nem tetszik, nem akarnak egy garantált első kört feladni, hanem kondíciókat tennének a dologba.

A tulajdonos Woody Johnsont ugyanis megijesztette Rodgers megszólalása, miszerint úgy ment neki a holtszezonnak, hogy 90% az esélye annak, hogy vissza fog vonulni. Állítólag ezt megelőzően már nagyjából egyetértés volt az ellenértékről, de Johnson így nem akar igazán magas drafttőkét feladni, hiszen előtte úgy gondolta, hogy még két év azért van Rodgersben, az irányító megszólalása viszont átírta a tárgyalásokat.

Mindezzel együtt is szinte biztosra vehető, hogy előbb-utóbb tető alá hozzák az egyezséget. A draftig viszont nem igazán várható üzlet, és könnyen lehet, hogy egészen a nyárig elhúzódik a sztori.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!