Connect with us

Draft

Túl korai 2024-es mock draft

Ilyen korán természetesen sem csapatsorrendet, sem pedig játékosokat nem érdemes jósolni, de a móka kedvéért hoztunk egy 2024-es mockot most nektek. Valószínűleg a játékosok negyede nem is jön ki a draftra (a tavalyi túl korai mockomból heten maradtak végül az egyetemen), egy másik harmada kicsúszik az első körből (11 játékos lett első körös azokból, akiket tavaly ilyenkor is oda vártam), de kicsit lehet ismerkedni a jövő év jelenleg legjobbnak gondolt sztárjaival. Aztán majd az egyetemi szezon alatt úgyis jövünk a kötelező összefoglalókkal nektek, ahol részletesebben is megvizsgáljuk őket. A draft sorrend a Super Bowl oddsok fordítottja.

1/1 Arizona Cardinals
Caleb Williams
QB, USC

“A jövő évi QB class mindig jobb.” Ezúttal higgyétek el, a teteje tényleg jobb. Nem akarok nagy szavakat használni, ezért csak suttogva olvassátok, de Caleb Williams hozza a leginkább mahomesos vibe-okat a Chiefs kiválósága óta először. Kyler Murray-nek a sérülése miatt csak fél szezonja lesz bizonyítani… hogy valaki adjon érte egy normális picket.

1/2 Arizona Cardinals (via Houston)
Marvin Harrison Jr.
WR, Ohio State

A Cardinals nagyon okosan bezsebelte a Texans pickjét, ami a fogadóirodák szerint jelenleg azt jelenti, hogy ők húznak egymás után kétszer. Ez pedig azt jelenti, hogy lehetőségük van bezsebelni a legjobb irányító és a legjobb nem irányító prospectet is. Több jelölt lehet erre a posztra, de véleményem szerint Marvin Harrison Jr.-t nem lehet kihagyni, aki nem csak jobb lehet mindenkinél a poszton, de megközelítheti apukája szintjét is. Williams pedig rögtön kap egy elit célpontot is. Hopkins mehet amerre lát.

1/3 Indianapolis Colts
Olumuyiwa Fashanu
OT, Penn State

A valóságban itt alighanem egy trade lesz, de így a Colts kihúzza a legjobb támadófalembert a draftról, aki már idén is harcban lett volna ezért a címért.

1/4 Washington Commanders
Drake Maye
QB, North Carolina

Két kiemelkedő QB lesz jövőre és abból a másik Maye. Egy nagyon dinamikusan fejlődő játékos, az új tulajdonosnak pedig kötelező utasításba adni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!