Connect with us

Hír

A Kelce tesók szeretik a TNF meccseket, de ellenzik az új kickoff- és vészirányító szabályt

A játékosok nagy része ki nem állhatja a csütörtök esti rangadókat, azonban a Kelce tesók nincsenek köztük. A nagyon jól menő New Heights podcastjükben beszélgettek többek között erről is, és kiderült, hogy ők nagyon is támogatják a TNF-eket és az új szabályt is, ami a szezon végi csütörtöki meccsek rugalmasságát engedélyezte.

Mindketten elmondták, hogy “nagy rajongói” a csütörtöki meccseknek, és ez igaz az év végiekre is. A legtöbb játékos a rövid pihenő miatt panaszkodik a TNF-ekre, azonban Jason szerint a rövid hét leegyszerűsíti az edzéstervet, és nagyon örül az azt követő hosszabb pihenőnek, hiszen ilyenkor kapnak három nap kimenőt, ami egy mini bye weeknek felel meg, ami nagyon hasznos tud lenni a megterhelő szezonban.

“A játékosok, akik a csütörtöki meccsek ellen vannak, csak szalagcímeket akarnak generálni. Nincs az az isten, hogy bárki, akinek egy fél agysejtje van, a csütörtök esti meccsek ellen legyen.”

A rugalmassággal kapcsolatban pedig azt mondta az Eagles centere, hogy támogatja, hiszen ha bekapcsolja a tévét csütörtök este, akkor nem akar rossz meccset nézni, inkább nézne egy jót. Ez a ritka alkalmak egyike, amikor nem játékosként, hanem szurkolóként tud meccset nézni.

Tesója, a Chiefs tight endje pedig leginkább az új kickoff szabály ellen szólalt fel, szerinte ez “teljes hülyeség”, és csak unalmasabbá teszi a focit. Sőt, a vésztartalék irányító szabályra is kiakadt.

 “Ez rohadt nagy bullshit. Ezzel azt mondják, hogy ha a 49ersnek lett volna harmadik irányítója, akkor Super Bowlba jutott volna.”

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x