Connect with us

Hír

Davante Adams: Bebizonyítottam, hogy nincs szükségem Aaron Rodgersre

Davante Adams tavaly a Raidersbe került egy csere keretében, amit elsősorban ő szeretett volna. Csapatszinten nem sikerült jól az idénye Las Vegasban, azonban egyénileg igen: vezette a ligát touchdownokban, karrierje legjobbját nyújtotta elkapásonkénti yardokban, és zsinórban harmadjára első csapatos All-Pro lett. Mindezt ugyebár Aaron Rodgers nélkül, és a jelek szerint fontos is volt számára, hogy a jövőbeli Hall of Famer QB nélkül is bizonyítson, és ne csak Rodgershez kössék az ő nagyságát. Erről beszélt a Ringernek.

“Az emberek most már nem tudják ezt mondani. Most már sosem lesz ez a narratíva. Bebizonyítottam, hogy én én vagyok. Nem egy irányító tesz naggyá. Én teszem magam naggyá. És ezt konzisztensen teszem a legmagasabb szinten. Ezért jelentett olyan sokat a tavalyi év. Ha jövőre szar leszek, akkor sem tudják ezt mondani. Egy egész éven át bizonyítottam, minden meccsen pályára léptem és olyan önéletrajzot raktam össze, ami azt mondja, hogy nincs szükségem… írhatjátok csak azt, hogy “nem volt szüksége Aaron Rodgersre”.”

A végén vicces, hogy hezitált a szóválasztással, hiszen negatív fényben tüntette volna fel cimboráját, Derek Carrt (aki tavaly Rodgershez hasonlóan jövőbeli Hall of Famerként jellemzett), azonban összességében igaza van. Adams önmagában egy elit elkapó, és ha ezt bárki is megkérdőjelezte ezelőtt, annak a tavalyi év tényleg csattanós válasz volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!