Connect with us

Hír

Davante Adamsnek nem igazán tetszik, amit a Raiders csinál

Davante Adams tavaly kérte elcserélését, és végül a Las Vegas Raidersben kötött ki. Egyénileg jó szezonja volt, azonban csapatszinten nem sokra ment a Raiders, hiszen mindössze 6-11-es mérleget sikerült összehozni. Azt nem tudni, hogy pontosan mire számított Adams vagy a csere előtt milyen egyeztetései voltak a vezetőséggel, de az egyértelmű, hogy most nem tetszik neki az irány.

“A front office úgy gondolja, hogy most ez a legjobb a számunkra. Nem értünk egyet erről. Meg kell próbálnom hinni a tervekben és a lehető legoptimistábban hozzáállni. Nem erre számítottam, de most ez a helyzet.”

– mondta az elkapó a Ringernek.

Kínos. Nagyon kínos. A Raiders ugyebár kivágta Carrt, Adams korábbi egyetemi irányítóját, jó cimboráját. A helyét pedig Jimmy Garoppolo veszi át, aki előrelépést semmiképp sem jelent Carrhoz képest.

“Azon múlik az egész, hogy milyen stílusú focit játszunk. Ha egy bizonyosat, akkor sokat tudok segíteni Garoppolónak. De ha egy másikat, akkor nehéz lesz maximalizálnunk a támadósort.”

Jó esély van arra, hogy Garoppolóval egy kevésbé Adams erősségeire építő, hanem egy rövid passzos, a pálya közepét támadó támadósor jöhet, amiben persze képes Adams is játszani, de nem használják ki az igazi erősségeit. Ne lepődjünk meg tehát, hogy ha a Raidersnek nem megy a szezon első negyedében-felében, akkor elindulnak a trade pletykák Adams kapcsán. Ezzel viszont az a baj, hogy a Raidersnek ez nem érné meg pénzügyileg, hiszen nagyon sok halott pénzt kéne benyelni utána és gyakorlatilag semmit sem spórolnának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!