Connect with us

Hír

Kareem Jackson marad Denverben

Kareem Jackson nem megy sehová, a Broncos ugyanis egy 1 éves, 2,66 millió dolláros szerződéssel visszacsábította a veterán safetyt Denverbe, írja több forrás.

Jackson 2010-ben a Texans 1/20-as játékosa volt. Egészen 2018-ig erősítette a csapatot, és bár soha nem lett Pro Bowler vagy All-Pro, a jobb játékosokhoz tartozott a posztján. 2019-ben igazolt Denverbe 3 évre 33 millió dollárért és ki is töltötte a szerződését, majd ahogy idén, úgy tavaly is egy 1 éves szerződéssel sikerült marasztalni.

A 35 éves safety karrierje során 193 meccsen lépett pályára, 901 tackle-t, három sacket, 20 INT-t, négy pick-sixet, 107 leütött passzt, hét kiharcolt és hét összeszedett fumble-t jegyzett. Tavaly mind a 17 alapszakasz-mérkőzésen kezdő volt, karriercsúcsot jelentő 94 tackle került a neve mellé, illetve volt még három leütött passza és két összeszedett fumble-je.

A Broncosnál Justin Simmons elitnek számít a poszton, mellette viszont nem volt tiszta a kezdő kiléte. A tavalyi ötödik körös Caden Sterns mutatott szép dolgokat újoncként, illetve a hatodik körben draftolták JL Skinnert, de elfért még Jackson veterán jelenléte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!