Connect with us

Hír

Le’Veon Bell: Bárcsak máshogy alakult volna a Steelersszel

Le’Veon Bellnek minden esélye megvolt arra, hogy Hall of Famer pályafutása legyen, de végül a pénz fontosabb volt és derékba tört a karrierje. A még mindig csak 31 éves futónak már két éve nincs csapata és utólag már azt kívánja, bárcsak kompromisszumkészebb lett volna a Steelersszel.

“Nem kellett volna elhagynom Pittsburgh-öt. A garantált tartalom nagyságán ment a vita és egyikünk sem volt hajlandó engedni. Nem akartam elhagyni a csapatot, de végül máshogy történt, és most azon jár az eszem, hogy nem lehetett-e volna másképp? Tényleg nem tudtam volna engedni egy kicsit? Valószínűleg az lett volna a jó döntés, ha lenyelem a békát és maradok Pittsburgh-ben”

– mondta a futó az NFL Mediának.

Bell 2013-ban a Steelers második köröse volt. Karrierje első öt évében 5336 yardot és 35 TD-t szerzett a földön, illetve 3289 elkapott yard és kilenc elkapott TD került a neve mellé. Ez idő alatt háromszor lett All-Pro és háromszor Pro Bowler, de a Steelers a csapat hagyományainak megfelelően még így sem akart túl sok pénzt garantálni a futónak.

Emiatt Bell kiülte a 2018-as szezont, majd aláírt 4 évre 52,5 millió dollárért a Jetshez. A szerződésből 35 millió dollár garantált volt, de a csapat borzalmas támadófala mögött Bell játéka is visszaesett, két évvel később pedig kivágták. Ezt követően próbálkozott a Chiefsben, a Ravensben és a Bucsban is, de már csak árnyéka volt régi önmagának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!