Connect with us

Hír

Le’Veon Bell verekedne, Vontaze Burfict békésen oldaná fel a konfliktust

Le’Veon Bellben még mindig van egy elég nagy tüske amiatt, mert 2015-ben Vontaze Burfict sérülést okozott neki egy szerelés alkalmával. Olyannyira, hogy most kihívta bunyózni a korábbi linebackert. A Misfits Boxing podcastben kérdezték arról, hogy van-e olyan ember, akivel szívesen ringbe szállna a későbbiekben.

“Van, van, van ilyen, de nem boxoló az illető. Focista. Direkt sérülést okozott nekem korábban. Nem akarom kimondani a nevét, de aki követte a karrierem és emlékszik a térdsérülésemre, az tudja. Az emberek tudják, kiről van szó. Szívesen ringbe szállnék ellene. Nehéz lenne megtalálni a határvonalat, de minden személyes problémám és agresszióm felhasználnám.”

Bell tavaly szeptemberben kiütötte Adrian Petersont egy “barátságos” boxmeccsen, most pedig a jelek szerint Burfictre fáj a foga, akivel tényleg 2015 óta problémája van, hiszen szerinte direkt okozott sérülést neki, és az egész Bengals védelem aljasan játszott ellenük.

Burfictnek azonban nincs kedve bunyózni, ő békésen oldaná fel a problémát. Azt írta az Instájára, hogy miért is verekednének, mutassák meg az embereknek, hogy meg tudják változtatni a narratívát. Inkább egy golfmeccsre invitálta Bellt, vonjanak be jótékonysági szervezeteket és oldják fel így az ellentéteket, tegyék jobb hellyé a világot.

Meglepő, de szép gesztus Burficttől, azonban Bell nem volt vevő az ötletre, úgyhogy úgy tűnik ezt a konfliktust nem sikerül feloldani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!