Connect with us

Hír

Nick Foles nem biztos a folytatásban

Nick Folest nemrég vágta ki a Colts, már 34 éves és korábban is gyakran elgondolkozott a visszavonuláson. Most sincs kizárva ez a forgatókönyv, de egyelőre még nem döntött a jövőjéről a korábbi Super Bowl MVP.

“Gyakorlatilag minden évben felmerül a gondolat, hogy befejezzem. Minden holtszezonban azt kérdezem magamtól, hogy akarok-e még játszani, akarom-e folytatni? Pláne most, a tavalyi szezon után”

– mondta az irányító (via Philadelphia Inquirer).

Folest 2012-ben a harmadik körben választotta ki az Eagles, majd 2015-ben a Ramsbe cserélték, onnan a Chiefsbe került, majd a visszavonulás gondolatával is eljátszott, de végül visszatért Philadelphiába, ahol aztán 2017-ben Carson Wentz sérülése után Super Bowl győzelemig vezette a Phillyt, ráadásul a döntő MVP-je is ő lett.

Az Eaglestől 2019-ben távozott a Jaguarsba, ahonnan aztán a Bearsbe cserélték, de ott sem húzta sokáig. Tavaly a Colts adott neki lehetőséget, háromszor is pályára lépett, de mindössze 224 yard és négy INT került a neve mellé. Amennyiben visszavonulna, úgy 14 227 yarddal, 82 TD-vel és 42 INT-vel a neve mellett, illetve nem mellékesen közel 85 millió megkeresett dollárral intene búcsút az NFL-től.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x