Connect with us

Hír

Quinnen Williams üzeni a Jetsnek, hogy ideje megfizetni

Idén felrobbant a DT piac, ugyanis Daron Payne, Dexter Lawrence és Jeffery Simmons is új szerződést kapott. Ez egyben azt is jelenti, hogy a fiatal sztár DT-k piaca elég jól behatárolt, hiszen mindhárman $22,5 milliós és $23,5 milliós éves átlag közt kaptak hosszabbítást. Azt gondolnánk, hogy így nem lesz nehéz megegyeznie a Jetsnek és a szerződése utolsó évébe lépő Quinnen Williamsnek, azonban a jelek szerint nem ez a helyzet.

A játékos pedig a manapság megszokott formában üzent a világnak és a csapatnak: Twitteren eltüntette a Jetsre utaló dolgokat, így a bio-ja jelenleg úgy néz ki, hogy “Defensive Tackle for ………”. A legutolsó retweetje pedig Dexter Lawrence 4 éves $90 milliós szerződéséről szól. Elég egyértelmű üzenet, fizessék meg, vagy cseréljék el oda, ahol ezt megteszik.

A legutolsó hírek arról szóltak a FOX jóvoltából, hogy nincsenek közel a felek a megállapodáshoz, ezt erősíti most meg Williams is. Az All-Pro védőfalember az Aaron Donald mögötti legjobban kereső játékos szeretne lenni a poszton és állítólag legalább évi $25 milliós szerződést szeretne. Ez 1,5 millióval lépné túl Jeffery Simmonst a második helyen, aki a Titansnél írt alá 4 évre $94 millióért.

A még mindig csak 25 éves Williams idén az ötödik éves opcióján játszana, amivel még csak $10 milliót sem keresne. A teljesítménye alapján pedig abszolút meg is érdemli azt a pénzt, amit Simmonsék kaptak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!