Connect with us

Hír

A Commandersnél nyílt a verseny a kezdő irányító posztért

Ron Rivera még februárban azt mondta, hogy az idén másodéves Sam Howell a Commanders első számú irányítója. Ugyanakkor nincs semmi kőbe vésve, a csapat főedzője szerint teljesen nyílt a verseny a posztért.

“Attól, hogy Sam kezdett QB1-ként, még nem biztos, hogy ő is marad az első számú irányítónk. Szerintem képes lehet arra, hogy kiérdemelje magának a lehetőséget, de Jacoby is mutatott nagyon szép dolgokat. Ameddig nem látjuk őket élesben a pályán, addig nem lenne fair eldönteni a kérdést”

– nyilatkozta Rivera (via PFT).

Howell úgy futott neki a 2022-es draftnak, hogy amennyiben az első körből ki is csúszik, úgy a második-, de legkésőbb a harmadik körben valaki kiválasztja. Ehhez képest végül csak az 5/144-es cetlivel választotta ki a Commanders, így pedig eléggé meglepő a nagy bizalom az irányába  – pláne úgy, hogy újoncként csak egy meccsen kapott szerepet és akkor is csak 19 passzkísérlete volt (11 sikeres passz, 169 yard, egy TD, egy INT). Az eddigiek alapján a veterán Brissett egyértelműen előtte jár, tavaly is elég jól teljesített a Brownsban, így nem lenne annyira meglepő, ha mondjuk legkésőbb a szezon második felére kiharcolná magának a kezdő posztot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!