Connect with us

Hír

A Patriots megpróbálta megszerezni Aaron Rodgerst, de az irányító nemet mondot

A 2022-es idény után Aaron Rodgers bejelentette, hogy el akarja hagyni a Packerst és a Jetsben akarja folytatni a pályafutását. Ugyan voltak pletykák a 49ers esetleges érdeklődéséről, de összességében úgy tűnt, hogy egyedül a Jets gondolja komolyan a veterán irányító megszerzését. A FoxSports viszont most arról számolt be, hogy a Patriots konkrétan ajánlatott tett a Packersnek Rodgers játékjogáért, de az irányító nemet mondott Bill Belichickéknek.

Bár az elmúlt 20+ év fényében ez meglepőnek tűnik, de szigorúan az elmúlt éveket tekintve nincs semmi meglepő abban, hogy Rodgers a Jetset választotta. A Jets jelenleg egyértelműen jobb kerettel rendelkezik, ráadásul New Yorkban az irányító kiélheti minden sztárallűrjét és nem kell alávetnie magát BB vasszigorának (bár személy szerint egy top irányítónak még mindig Belichickkel van az egyik legnagyobb esélye bajnoki címet nyerni az egész ligában).

Mindez egyébként nem vet különösebben jó fényt Mac Jonesra, tényleg komoly ellentét lehet/lehetett közte és BB között, ha a Patriots hajlandó lett volna cserélni a jobb esetben 2-3 évig játszó, évi 50 millióba kerülő Rodgerésrt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!