Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo az edzőtábor kezdetére újra játékra alkalmas lehet

Jimmy Garoppolo márciusban nem tudott átmenni a fizikai felmérőkön egy lábsérülés miatt, és mint kiderült, emiatt elbukta minden garantált tartalmát (a Raiders gyakorlatilag bármikor kivághatná, bár újonc irányító híján erre nem sok esély van). Az irányító azóta sem került játékra alkalmas állapotba, de kis szerencsével az edzőtáborra már teljesen rendben lehet, írtja Ian Rapoport.

Garoppolo minden pénzét bukhatja a Raiderstől a lábsérülése miatt

Jimmy Garoppolo 3 évre 72,75 millió dollárért írt alá a Raidershöz. Mivel nem igazán van riválisa, így effektíve csak a teste akadályozhatja meg abban, hogy kezdőként játssza végig a 2023-as idényt. Ez az esetében ugyanakkor nem egy egyszerű feladat: a Patriots és a 49ers korábbi irányítója egy sérülés miatt kihagyta a tavalyi szezon nagy részét és előtte is rengetegszer volt sérült.

A 2022-es idényben egyébként statisztikailag egyáltalán nem játszott rosszul, a sérülése előtt 2437 yard, 16 TD- és négy INT került a neve mellé. Ha ezt képes lenne stabilan hozni, akkor akár még előrelépést is jelenthet Derek Carrhoz képest.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x