Connect with us

Hír

Romeo Doubs: Nem látok nagy különbséget Jordan Love és Aaron Rodgers között

Emlékeztek arra, amikor Davante Adams azt nyilatkozta, hogy “tehetség és képesség szinten” nincs nagy különbség Derek Carr és Aaron Rodgers között? Úgy tűnik, mindig lehet meredekebbet mondani, a Packers elkapó Romeo Doubs ugyanis azt nyilatkozta, hogy effektíve semmit nem veszített a csapat minden idők egyik legjobb irányítójának távozásával.

“Szerintem Jordan Love egy igazán jó irányító. Aaron Rodgers nyilván egy nagyszerű QB, de hiszem, hogy Jordan mindenre képes, amire Aaron. Nem igazán látok nagy különbséget közöttük”

– mondta az elkapó (via SpectrumNews1.com).

A 2020-ban első körös Love-nak összesen 50 sikeres passza van az NFL-ben, egyetlen negyed meccset leszámítva sem a nyilvános edzéseken, sem a pályán nem mutatott semmit, miközben a négyszeres MVP Rodgers a legrosszabb éveiben is top 10-es szinten teljesített. Természetesen semmi sem kizárt, lehet Love-ból egy jó irányító. Az is rendben van, hogy Doubs kiáll az új QB-ja mellett, de Rodgershez hasonlítani, sőt kvázi egy szinte helyezni vele minimum hülyeség tiszteletlenség.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2023-06-04 15:10

Rodgerst nem kérdezték meg, hogy mit gondol Doubsról és az edzésen a pálya szélén álló labdaszedő gyerekekről?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x