Connect with us

Hír

Több csapat is érdeklődik Danielle Hunter iránt

Nemcsak Dalvin Cook jövője kérdéses a Vikingsnál, a pass rusher Danielle Hunter helyzete is bizonytalan. Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy elcserélné a védőt a csapat, ugyanakkor a szerződése miatt ennek június elseje előtt nem volt realitása. Most viszont szabad a pálya, Ian Rapoport információi szerint pedig csörögnek is a telefonok Minnesotában.

A 28 éves Hunter egészségesen a liga egyik legjobb pass rushere – bizonyította is ezt tavaly, amikor 76 nyomásgyakorlás és 13 sack került a neve mellé (via PFF). Csak a játéka alapján 20+ millió dollárt is kaphatna a piacon, ehhez képest idén csak 5,5 millió dollárt keresne a jelenlegi szerződésével. Ez értelemszerűen nem tetszik neki és szeretne egy új kontraktust magának (ennek érdekében nem jelent meg a csapat önkéntes edzésein), ami viszont az újjáépítéssel kacérkodó Vikings terveibe nem illik. A csapat állítólag az idei szerződését próbálta volna módosítani, de hosszú távon nem akart elköteleződni Hunter mellett.

A csere mindkét fél számára előnyös lehet, viszont Hunter rengeteg eltolt aláírási bónusza miatt egy június elseje előtti trade 5 millió dollárral növelte volna meg a védő 13 millió dolláros cap hitjét. Most viszont ez nem probléma, a Vikings 5,5 millió dollárt spórolna egy cserével (2024-ben persze így is lenne 11 millió dollárnyi halott pénz), ráadásul viszonylag magas cetliket is kaphatna a védőért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!