Connect with us

Hír

Tyreek Hill idén ismét rámegy az elkapott yard rekordra

Tyreek Hill tavaly jó ütemben haladt afelé, hogy a valaha volt legtöbb elkapott yardot szerezze és akár a 2000 yardos álomhatárt is átlépje. Ő szerezte a valaha volt legtöbb yardot egy szezon első 9 fordulójában, azonban utána nagyrészt Tua Tagovailoa agyrázkódásainak köszönhetően végül lemaradt a rekordról és “csak” 1710 yarddal zárt, ami ugyan franchise rekord lett, de nem NFL-rekord. Hill idén még többet szeretne.

“Igen, egyértelműen reális célnak tartom a 2000 yardot. A plusz egy alapszakasz-meccs előnyt jelent, az biztos. A legfontosabb, hogy egészséges maradjak. Minden nap úgy jövök ide, hogy jobb akarok lenni, akarom hogy eddzenek, és úgy érzem megvannak körülöttem azok a dolgok, amik kellenek. Itt van a liga legpontosabb irányítója. Az NFL egyik legjobb főedzője, és a pozíciós edzőm is egy szörnyeteg. Ez a három dolog és hogy megvan a megfelelő hozzáállásom, hogy minden nap jobb akarok lenni és meg akarom dönteni a rekordot… Az idei év pedig olyan lehet, ahol ez sikerül.”

– mondta a PFN-nek Hill, aki tavaly 100,6 yardot átlagolt meccsenként, ami karrierje legjobbja volt. A 2000 yardos álomhatárhoz azonban 117,6 yardot kellene átlagolnia, Calvin Johnson 1964 yardos rekordjának megdöntéséhez pedig 115,6-ot, persze amennyiben végig egészséges tud maradni.

Azonban ahogy tavaly láttuk, nem csak a saját egészsége kell ehhez, hanem Tua Tagovailoáé is, ami kapcsán vannak kérdőjelek a tavalyi három agyrázkódása után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!