Connect with us

Hír

A Bucs támadófalembere szerint szükség van egy extra bye weekre

A liga 2021-ben 17 meccsesre növelte az alapszakaszt – ez ugyan csak egy extra mérkőzést jelent a korábbiakhoz képest, ugyanakkor sokan úgy gondolják, hogy ez így is túl sok extra terhelést jelent a játékosok számára. Így van ezzel a Bucs elit OT-je, Tristan Wirfs is, aki szabályváltoztatást sürget és szeretné, ha minél előbb bevezetnének egy extra bye weeket (via Vikes Verified podcast).

“Lehet nem úgy tűnik, de nagy különbség van egy 16 és egy 17 meccses alapszakasz között. Szükségünk van az extra bye weekre.”

A dupla bye week ötlete nem új keletű dolog, tavaly többek között George Kittle is hangot adott az extra pihenőhét fontosságának. Szakmai szempontból mindenképp indokolható lenne ennek a bevezetése, de üzleti szempontból sem lenne butaság – ezzel könnyen 19 fordulósra lehetne bővíteni az alapszakaszt, ami értelemszerűen több bevételt jelentene már csak a több főműsoridős találkozónak köszönhetően. Egyelőre azonban nem nagyon hallani arról, hogy a tulajdonosokat nagyon foglalkoztatná a kérdés, így ha lesz is módosítás, az nem mostanában fog megtörténni.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-07-16 07:26

Bírnám ha lenne. Amúgy amikor plusz 3-4 meccset kell játszani egy gyűrűért, akkor valahogy mégsincs fáradtság.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x