Connect with us

Hír

A csapat elit tackle-je szerint a Buccaneers 12-5-ös mérleggel zár majd idén

Tom Brady visszavonulásával és megfelelő helyettes nélkül a legtöbben nem várnak valami jó szezont a Buccaneerstől. Nincs ezzel így a csapat kiváló tackle-je, Tristan Wirfs, akit a Vikes Verified podcastben kérdeztek arról, hogy milyen eredménnyel fog zárni a csapat. Wirfs kicsit elgondolkodott, majd csak annyit mondott:

12-5.

A fogadóirodák 6,5 győzelemre lőtték be a Buccaneerst idén, szóval elég nagy meglepetés lenne a 12 győzelem. A Bucs két éve képes volt 13 győzelemre is, de Brady nélkül azért erre jóval kisebb esély van, főleg hogy tavaly sem voltak már közel ehhez. Ugyan az NFC nem olyan erős, mint az AFC, az NFC South pedig még talán azon belül is a leggyengébb csoport, de akkor is meglepő lenne, ha Baker Mayfielddel vagy Kyle Traskkel ilyen jó mérleget érne el a gárda. Az persze a keret erősségét tekintve nem lenne meglepő, ha túlteljesítenék a Vegas által várt 6,5 győzelmet, de innen a 12 siker még messze van.

Wirfs egyébként nem sokat árult el a QB-csatáról, csak annyit, hogy a két irányító felváltva kap lehetőséget az első csapattal.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-07-02 07:19

Milyen kishitű.
Ki lesz az az 5 csapat, aki megtudja őket verni? 😃

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x