Connect with us

Hír

DK Metcalf szerint Antonio Brown a valaha volt legjobb elkapó

Sok játékos és szakértő próbálkozott már összeállítani valaha volt legjobb elkapó rangsort, és a legtöbbjüknél Jerry Rice áll az élen. Ez persze nem meglepő, olyan ő a WR-eknél mint Tom Brady az irányítóknál, hiszen rendkívül hosszú ideig játszott és tette mindezt elit szinten, így szinte minden karrier rekord az ő nevéhez fűződik.

Most az All Things Covered podcastben a Seahawks elkapóját, DK Metcalfet kérték arra, hogy állítson össze egy top5-ös listát, nála azonban Rice nem hogy nincs az első helyen, de a top3-ba sem került be! Legalább ennyire meghökkentő, hogy az első helyre Antonio Brownt sorolta.

Randy Moss azért egész gyakran megjelenik az emberek toplistájának élén, így hogy ő Rice elé került, még talán védhető is. De Antonio Brown lenne a valaha volt legjobb?

Persze a Steelers elkapója egy nagyon jó WR volt, simán lehet a Hall of Fame tagsága mellett érvelni a pályán kívül nyújtott dolgai ellenére is: hat steelersös szezonjában 1524 yardot és 11 TD-t átlagolt (9145 yard, 67 TD összesen), hatszor Pro Bowler és négyszer első csapatos All-Pro lett. Kétségkívül kora egyik legjobb elkapója, de még az ő generációjában is lehet akár más mellett is érvelni, nem hogy a korábbi legendák elé helyezni. Teljes karriert nézve egyébként a 24. helyen áll elkapott yardok örökranglistáján.

Metcalf listáján Brown mögött Randy Moss, Terrell Owens, Jerry Rice és Julio Jones volt még ott a top5-ben.

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hobgoblin
Hobgoblin
2023-07-14 16:34

Annyiban nem teljesen hülyeség hogy valószínűleg (bár ennek nem néztem utána) nincs még egy olyan játékos aki 6 egymást követő szezonban ilyen számokat hozott volna. Simán Hall of Famer ha nem őrül meg.

Sőt, mivel az összes többi említett játékosnál alacsonyabb és könnyebb, ennek ellenére kifejezett RZ threat volt meg az 50/50 labdáknál is dominált, lehet azt mondani hogy az “NFL-ben elkapot játszani” technikai skilljei (route running, kezek, védelem olvasása, qb-val kommunikáció – tehát amiket tanulni lehet) neki a legjobbak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x