Connect with us

Hír

DK Metcalf szerint Antonio Brown a valaha volt legjobb elkapó

Sok játékos és szakértő próbálkozott már összeállítani valaha volt legjobb elkapó rangsort, és a legtöbbjüknél Jerry Rice áll az élen. Ez persze nem meglepő, olyan ő a WR-eknél mint Tom Brady az irányítóknál, hiszen rendkívül hosszú ideig játszott és tette mindezt elit szinten, így szinte minden karrier rekord az ő nevéhez fűződik.

Most az All Things Covered podcastben a Seahawks elkapóját, DK Metcalfet kérték arra, hogy állítson össze egy top5-ös listát, nála azonban Rice nem hogy nincs az első helyen, de a top3-ba sem került be! Legalább ennyire meghökkentő, hogy az első helyre Antonio Brownt sorolta.

Randy Moss azért egész gyakran megjelenik az emberek toplistájának élén, így hogy ő Rice elé került, még talán védhető is. De Antonio Brown lenne a valaha volt legjobb?

Persze a Steelers elkapója egy nagyon jó WR volt, simán lehet a Hall of Fame tagsága mellett érvelni a pályán kívül nyújtott dolgai ellenére is: hat steelersös szezonjában 1524 yardot és 11 TD-t átlagolt (9145 yard, 67 TD összesen), hatszor Pro Bowler és négyszer első csapatos All-Pro lett. Kétségkívül kora egyik legjobb elkapója, de még az ő generációjában is lehet akár más mellett is érvelni, nem hogy a korábbi legendák elé helyezni. Teljes karriert nézve egyébként a 24. helyen áll elkapott yardok örökranglistáján.

Metcalf listáján Brown mögött Randy Moss, Terrell Owens, Jerry Rice és Julio Jones volt még ott a top5-ben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!