Connect with us

Hír

Fojtogatta barátnőjét, letartóztatták a Titans futóját

Letartóztatták a Titans futóját, Hassan Haskinst bántalmazás vádjával – írja az ESPN. A játékos a vádak szerint fojtogatta barátnőjét, miután az egy másik férfi Instagram fotóját lájkolta.

A pár múlt héten összeveszett, a nő elkezdte ledobálni a földre Haskins cipőit, erre a futó földre lökte a nőt, amitől fejsérülést szenvedett. Ezután elvonszolta a nőt, az ágyra dobta, ahol két kézzel 10-15 másodpercig fojtogatta. Tovább veszekedtek, mindkét fél részéről elcsattantak pofonok, majd újabb fojtogatás következett Haskins részéről.

Majd egy héttel később újra összevesztek a szakításuk okán. A nő előbb letépte Haskins 5000 dolláros nyakláncát, majd a kocsijának kerekének kiszúrásával fenyegetőzött, erre a running back berúgta az ajtaját és fegyverrel fenyegetőzött vissza. A nő aztán egy seprűvel támadt Haskinsre, hátulról fojtogatta is, az emeletről ledobta a PS5-jét és lyukat is ütött a falba.

A nő képeket is tudott szolgáltatni a rendőröknek a zúzódásairól az arcán, a nyakán és a vállán, Haskins pedig videót tudott bizonyítékként felmutatni a támadásról. Mindkettejüket letartóztatták.

Haskinst tavaly draftolta a negyedik körben a Titans, újoncként sok lehetőséget nem kapott, csak 150 yard került a neve mellé.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2023-07-02 09:09

Jaj de szép kerek történet ez

Mark Molnar
Mark Molnar
2023-07-02 19:36

kar erte, kivalo ugynok volt!
ja, nem.

Gyarmati Tamás
Gyarmati Tamás
2023-07-02 08:53

Bazze, burokban éltem. Lájkoltam egy random csaj képét, akit ajánlott ismerősnek a face, aztán hamar kiderült, hogy épp az aktuálisan lezsírozott randipartnerem legjobb barátnője volt, aki kb 5percen belül tájékoztatta is őt eme ballépésemről.
Le akarta mondani, belenyugodtam, de végül talizunk kedden.
De baszki nem értettem. Csak egy lájk…

bjeela
bjeela
2023-07-02 06:37

Most őszintén van olyan család, ahol nincs legalább 8 fegyver otthon? Meghát az a párkapcsolat, ahol nem verik agyon egymást az asszonnyal heti kétszer az mitsem ér, mer hol van akkor a szenvedély?
Ezek itten láthatójan őszintén szeressék egymást.
Verni.
Hosszú és boldog életük lesz, hacsak el nem sül az a pisztoly.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x