Connect with us

Hír

Fojtogatta barátnőjét, letartóztatták a Titans futóját

Letartóztatták a Titans futóját, Hassan Haskinst bántalmazás vádjával – írja az ESPN. A játékos a vádak szerint fojtogatta barátnőjét, miután az egy másik férfi Instagram fotóját lájkolta.

A pár múlt héten összeveszett, a nő elkezdte ledobálni a földre Haskins cipőit, erre a futó földre lökte a nőt, amitől fejsérülést szenvedett. Ezután elvonszolta a nőt, az ágyra dobta, ahol két kézzel 10-15 másodpercig fojtogatta. Tovább veszekedtek, mindkét fél részéről elcsattantak pofonok, majd újabb fojtogatás következett Haskins részéről.

Majd egy héttel később újra összevesztek a szakításuk okán. A nő előbb letépte Haskins 5000 dolláros nyakláncát, majd a kocsijának kerekének kiszúrásával fenyegetőzött, erre a running back berúgta az ajtaját és fegyverrel fenyegetőzött vissza. A nő aztán egy seprűvel támadt Haskinsre, hátulról fojtogatta is, az emeletről ledobta a PS5-jét és lyukat is ütött a falba.

A nő képeket is tudott szolgáltatni a rendőröknek a zúzódásairól az arcán, a nyakán és a vállán, Haskins pedig videót tudott bizonyítékként felmutatni a támadásról. Mindkettejüket letartóztatták.

Haskinst tavaly draftolta a negyedik körben a Titans, újoncként sok lehetőséget nem kapott, csak 150 yard került a neve mellé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!