Connect with us

Hír

Irsay: Nehéz lesz Richardson dolga újoncként, de játszania kell

A Colts idén az 1/4-es cetlivel választotta ki Anthony Richardsont, aki sokak szemében egy nyers játékos – mások szerint inkább csak tapasztalatlan. A csapat egyelőre nem nevezett ki első heti kezdőt, de a tulajdonos Jim Irsay megszólása alapján az újoncnak elég jó esélye van arra, hogy hamar pályára kerüljön.

“Nehéz dolga lesz, ezt tudjuk. De játszania kell, hogy jobb lehessen. Kérdés nélkül. Gardner (Minshew) valószínűleg jobban játszana az elején, hiszen egy veteránról van szó, de pályára kell küldenünk Anthonyt. Az már Shane (Steichen, főedző) dolga, hogy pontosan mikor dönt emellett.”

– mondta a tulajdonos a Pat McAfee Show-ban.

Richardson a harmadik top5-ben választott irányítója a Coltsnak az utóbbi 25 évben. Peyton Manning 1998-ban volt 1/1-es és minden meccsen kezdett újoncként, majd Andrew Luck 2012-ben volt 1/1-es és ő is minden meccsen kezdő volt. Persze ők ketten sokkal tapasztaltabb egyetemi irányítók voltak, mint Richardson – és Manning még így is csak 3-13-as mérleget tudott elérni első idényében.

A Coltsnál láthatóan tudják, hogy az elején lesznek nehézségek Richardsonnal, de egyedül úgy tudnak építkezni, ha tapasztalatot szerez a fiatal irányító.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x