Connect with us

Hír

Kirabolták és bedrogozták Dwayne Haskinst a halála előtt

A korábbi első körös NFL-irányító Dwayne Haskins tavaly áprilisban hunyt el mindössze 24 évesen, miután egy teherautó elgázolta az autópályán. Már akkor is elég furcsa volt a sztori, most pedig az Associated Press bukkant rá egy keresetre, ami fényt deríthet a történet hátterére.

Ezek szerint Haskinst egy három nőből és egy férfiből álló csoport bedrogozta, majd kirabolta. Így tehát nem saját szándékból voltak szerek a szervezetében, ami más megvilágításba helyezi a történteket.

Ezen kívül a kereset vádjai szerint a Haskinst elütő teherautó gyorsan hajtott és felelőtlenül vezetett, vélhetően megszegte a súlykorlátozásokat is. Emellett azt is állítják, hogy a Haskins által bérelt autó azért fogyott ki az üzemanyagból, mert hibás volt – ezért kellett félreállnia az irányítónak az autópálya szélén és ezért kellett gyalogosan megpróbálnia továbbállni. Sőt, az állami szerveket is kritizálják, amiért nem volt rendesen kivilágítva az út és mert nem vezettek be alacsonyabb sebességkorlátozást egy építési zónában, ahol ráadásul egy kihelyezett közlekedési tábla is zavarta a látási viszonyokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!