Connect with us

Hír

Rövidhírek: Bradley Roby kivágva, rúgót szerzett a Broncos

Az igazán nagy dobások egyelőre elmaradtak, de így is volt bőven érdekes történés az elmúlt pár órában. Összeszedtük a legfontosabb híreket, az aktuális történéseket pedig a trackerünkben tudjátok élőben követni.

Keretszűkítés TRACKER

A korábbi első körös cornerback Caleb Farley még nem épült fel a hátsérüléséből, így PUP listán kezdi az évet, ami azt jelenti, hogy minimum négy meccset ki kell hagynia. Rossz hír ez a Titansnek, nélküle nagyon vékonynak néz ki a CB-sor.


A Giants kivágta a slot elkapó Jamison Crowdert és aktiválta PUP-ról a tavalyi második körös Wan’Dale Robinsont. Emellett a csapat megszerezte a Billstől a korábbi második körös pass rusher Boogie Bashamet. Az ellenérték annyi volt, hogy 2025-ben megcserélnek a felek két hátsó körös picket.


Deion Jones ismét lapátra került. Az egykor nagyon jó linebacker most a Panthersnél sem tudott rostert fogni. A Carolina emellett PUP-listán hagyta a kezdő guard Austin Corbettet, kivágta a safety Eric Rowe-t, a védőfalember Henry Andersont pedig IR-re tette.


Két irányítót is kivágott a Bengals! Trevor Siemian és Reid Sinnett is lapátra került, így Joe Burrow mögött csak Jake Browning maradt jelenle a poszton. Ez jó jel lehet Burrow első heti felépülésével kapcsolatban.


A Saints nem tudta elcserélni Bradley Robyt, így kivágta A veterán corner kezdő volt a slotban, nem is teljesített rosszul, így lehet majd kérője.


Sean Payton megszerezte korábbi rúgóját, Will Lutzot a Saintstől, aki így Denverbe költözik. New Orleansban így Blake Grupe lesz a kicker. Az ellenérték egy 2025-ös hetedik körös pick.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!