Connect with us

Hír

Andy Dalton kezd a Panthersben a hétvégén!

Nem kezdődött valami jól az 1/1-es Bryce Young profi karrierje, két vereséggel nyitott és a Panthers támadósora nagyon nem tudott beindulni. Ráadásul most meg is sérült az újonc irányító, a Saints ellen összeszedett bokasérülése miatt pedig ki kell hagynia a hétvégi Seahawks elleni mérkőzést. A helyére így Andy Dalton fog beállni, az ő cseréje pedig a gyakorlócsapatos Jake Luton lesz.

Young a sérülése miatt a héten nem edzett, így minden első csapatos snapet Dalton kapott, aki egyébként pár rövid yardos játék erejére a Saints ellen is felment a pályára, hogy ne Youngot kelljen beküldeni a darálóba. A veterán QB-nak a Panthers lesz az ötödik csapata, a hosszú bengalsos karrierje után játszott egy-egy évet a Cowboys, a Bears és a Saints csapataiban, idén pedig a Pantherst is felveheti a listára.

Tavaly 14 meccsen kellett kezdenie New Orleansban, 6-8-as mérleget hozott össze, statisztikailag pedig 66,7%-os pontossággal dobált 2871 yardot, 18 TD-t és 9 INT-t. A Seahawks ellen egyébként 3-1 a mérlege karrierje során, tavaly 39-32-re verte meg őket a Saints színeiben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!