Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Nem hagyhattam, hogy az alacsony fizetésem gátolja a piacot

Nemrég átalakították Patrick Mahomes szerződését, amivel nem csak papíron, de a gyakorlatban is 50+ millió dolláros fizetése lett 2023 és 2026 között. Állítása szerint (via PFT) mindez azért történt, mert “felelősséget” érzett a többi QB irányába és nem akarta, hogy miatta “ne kapják meg az irányítók azt a pénzt, amit megérdemelnek”.

Átalakították Mahomes szerződését, egy csomó pénz kapott meg előre

Patrick Mahomes 2020-ban kapott egy 10 éves, 450 millió dolláros, de nagyon csapatbarát szerződést. Az évi 45 millió dolláros fizetése rekordnak számított és mivel ő a liga legjobb irányítója, így akár még lehetne is ráció abban, amit mond. Ugyanakkor az elmúlt három évben nagyon elszáll a QB-k fizetése, Kyler Murray, Russell Wilson és Deshaun Watson is jobb átlagú hosszabbítást írt alá, a legjobbak meg simán 50+ milliós szerződéseket kaptak.

Konkrétan a mérce a poszton az idei holtszezonig Watson teljesen garantált szerződése volt, azt akarta mindenki megugrani, most pedig Joe Burrow és Lamar Jackson viszi a prímet – Mahomes fizetése nem volt releváns. Persze lehet azt mondani, hogy így még erősebb lehet az irányítók pozíciója, de a valóság alighanem az, hogy a Chiefs irányítója egyszerűen brutálisan alul volt fizetve és megunta a helyzetet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!