Connect with us

Hír

A Vikings nem akarja elcserélni Kirk Cousinst, nincs érdeklődés Jonathan Taylor iránt

Lassan körvonalazódnak az erőviszonyok az NFL-ben, vagyis pár csapat bizakodhat az idénnyel kapcsolatban, míg másik kezdhetnek a következő szezonra koncentrálni. Ilyenkor mindig felerősödnek a különböző trade pletykák, így összeszedtük az elmúlt egy-két nap legfontosabb riportjait.

Jay Glazer információi szerint nincs érdeklődés a futó Jonathan Taylor iránt, “nincsenek ajánlatok a Colts asztalán”. Ebben feltehetően az is szerepet játszik, hogy a csapat állítólag irdatlan magas ellenértéket kér az éppen gyógyulgató támadóért (első körös picket), amit senki sem akar megadni, pláne nem úgy, hogy Taylornak is új szerződést kellene adni.


A Vikings a gyenge kezdés ellenére sem tervezi elcserélni az irányító Kirk Cousinst és Justin Jeffersont, írja több forrás. Utóbbi nem meglepő, Jefferson minimum top 3-as elkapó, akivel hosszabbítani szeretne a gárda (bár eddig nem sikerült, ami kicsit azért aggasztó), ellenben Cousins szerződése jövőre lejár, így komoly ellenértéket csak most kaphat érte a csapat.


A Jets nem kereste meg sem a Vikingst, sem a Titanst Kirk Cousins és Ryan Tannehill kapcsán. A csapat QB-problémáiról itt írtunk bővebben:

Megoldható a Jets irányító problémája?


Nagy a kereslet ellenben a Texans csereirányítója, Case Keenum iránt. CJ Stroud eddig parádés, kis szerencsével nem is látnánk Keenumot idén a pályán, a csapat ugyanakkor szeretne biztosra menni és kompetitív futballt játszani, így nem áll szándékában megválni a backup irányítótól.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x