Connect with us

Hír

Belichick még a szezon előtt kapott egy hatalmas szerződést

Az utóbbi hetekben a nagyon gyenge szezonkezdet miatt sokan kérdőjelezték meg Bill Belichick jövőjét a Patriotsnál. Erre egyrészt jó választ adott a Bills elleni győzelemmel, másrészt pedig a minap kiderült, hogy még a szezon előtt kapott egy hatalmas hosszú távú szerződéshosszabbítást – írja Ian Rapoport.

Ugyan az edzői szerződések részleteiről sokat nem tudunk általában, de az biztos, hogy bármikor ki lehet szállni belőlük és csak a tulajdonos hajlandóságán múlik, hogy bevállalja-e a sok elúszott pénzt. Ettől függetlenül egy friss hosszabbítás azért majdnem mindig azt jelenti, hogy biztonságban van az illető állása, úgyhogy jelen állás szerint számolhatunk azzal, hogy Belichick is marad a Patriots élén.

Ellenpéldaként azért emlékezhetünk a Cardinalsra és a Keim-Kingsbury párosra, akik a hosszabbítás után szűk egy évvel már repültek is. Illetve ha Belichicket kirúgják, de máshol új állást kap, akkor a Patriots visszakapná a kifizetett, de végül nem ledolgozott pénzösszeget. Szóval ha nagyon rosszul sikerülne a szezon, akkor nem lehetne teljesen kizárni a dolgot, de nem túl nagy a valószínűsége azért egy menesztésnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!