Connect with us

Hír

Deebo Samuel több hétre kidőlt, Trent Williams sem játszik hétfőn

A 49ersnél a múlt heti Browns elleni vereség során többen is megsérültek, ráadásul az offense talán legfontosabb játékosai. Most végre kicsit pontosabb képet kaptunk az állapotukról a hétfő esti rangadó előtt.

A legrosszabb hír Deebo Samuel kapcsán érkezett, akinek a vállsérülése komolyabb a vártnál és nem csak a mostani Vikings elleni találkozót kell kihagynia, hanem a jövő heti Bengals ellenit is. Utána bye weekre megy a csapat, ami segíti a helyzetét, talán a 10. héten a Jaguars ellen visszatérhet majd.

A left tackle Trent Williams kapcsán közepes hírek jöttek, hiszen “kétséges” besorolást kapott a hétfői meccsre, azaz most szinte biztosan nem lép majd pályára, de azért optimisták lehetünk, hogy jövő héten játszhat majd a Bengals ellen. A helyén a 2021-es ötödik körös Jaylon Moore kezdhet, akinek bő két év alatt 350 snapje van a profik közt.

A legjobb hír pedig az, hogy Christian McCaffrey kérdőjeles besorolást kapott, tehát akár játszhat is a Vikings ellen. Erről pontosabb infót várhatóan csak hétfőn kapunk. Ha nem tud pályára lépni, akkor Elijah Mitchell és Jordan Mason osztozhat a snapeken.

Nehéz sorrendet felállítani a sok sztár közt, de ők hárman talán a legfontosabbak abban, amit a 49ers szeretne csinálni offense oldalon. Összességében talán azt mondhatjuk, hogy jól jöttek ki a sérülésekből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!