Connect with us

Hír

Kiderült, milyen olcsón akar beszállni Tom Brady a Raidersbe

Tom Brady szeretné magát bevásárolni a Las Vegas Raidersbe, azonban az üzlet nem megy át az NFL-tulajokon, ugyanis túl alacsony áron szeretne beszállni a bizniszbe. Jim Irsay, a Colts tulaja mondta el a Boston Globe-nak, hogy a korábbi Patriots- és Buccaneers-irányító mindössze 175 millió dollárt fizetne a Raiders 10 százalékáért.

Ezzel ugyebár 1,75 milliárdra lőnék be a cégértéket, ami valóban nagyon alacsony ahhoz képest, hogy a Commanders 6 milliárdért kelt el idén. Persze a kisebbségi tulajdonrészek általában olcsóbbak, mivel nincs szavazati joguk, de az NFL pénzügyi bizottsága szerint ez túl nagy kedvezmény a GOAT-ként aposztrofált QB számára.

Irsay szerint az ésszerű ár 525 millió lenne Brady részéről, az pedig nem meglepő, hogy ennyivel olcsóbban a többi tulaj nem akar belemenni ebbe az üzletbe, hiszen ezzel a saját bizniszüket is rontják.

Állítólag Brady kommentátori szerződése is problémát vet fel a tulajoknál, hiszen nem mindenkinek tetszik az ötlet, hogy egy kisebbségi tulajdonos (aki lehet a front office tagja is lesz a Raidersnél) kommentáljon meccseket.

A tulajok legközelebb december 12-13-án ülnek össze, akkor lehet ismét lehetősége Bradyéknek átnyomni valamilyen megállapodást – vélhetően nem a jelenlegit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!