Connect with us

Hír

Super Bowl Londonban? Elképzelhető!

Ma zárul az idei londoni felhozatal az NFL részéről, a kommisszár Roger Goodell pedig arról beszélt egy helyi szurkolói fórumon (via ESPN), hogy nem elképzelhetetlen, hogy valamikor Super Bowlt rendezzenek a brit fővárosban. Persze nem a közeljövőre kell gondolni, de a liga már eljátszott ezzel a gondolattal.

Természetesen egyelőre prioritás NFL franchise-zal rendelkező városba vinni a Super Bowlt, de nem titok, hogy a liga szeretné növelni a nemzetközi brandjét, ami jól látható az idei öt európai mérkőzésből is, vagy hogy jövőre már Spanyolországba is terveznek meccset vinni. Egy londoni Super Bowl persze eléggé megnehezítené a logisztikát, például nagy kérdés, hogy hánykor kezdődne a mérkőzés – mondjuk egy este 20:30-as kezdés az Los Angelesben 12:30-at jelent.

A távolabbi jövőben, főleg ha addigra már lenne pár éve egy londoni franchise is, akkor sokkal inkább elképzelhető lenne, mint jelenlegi tudásunk alapján, habár biztos nagyon sok kritikát kapna érte a liga az amerikai szurkolóktól.

A következő Super Bowlokat egyébként Las Vegasban, New Orleansban és Santa Clarában rendezik majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!