Connect with us

Hír

Tyrod Taylor kezd ismét, veszélyben Daniel Jones szezonja

Tegnap arról szóltak a hírek, hogy bár Daniel Jones nyaksérülése szépen gyógyul, de még messze nincs játékra alkalmas állapotban, így jó eséllyel Tyrod Taylor lesz a Giants kezdő irányítója. Ez most hivatalossá vált, ami viszont aggasztó, hogy a főedző Brian Daboll nem tudta megerősíteni, hogy a korábbi első körös irányítót idén látjuk még a pályán.

“Nincs kristálygömböm, nem tudok jósolni a sérülésekkel kapcsolatban. Annyit tudok mondani, hogy egyre jobb állapotban van és megnézzük, hol fog tartani a jövőhéten”

– mondta Daboll (via PFT).

Jones idén kapott egy 4 éves, 160 millió dolláros szerződést a csapattól, de egyelőre nem tudta meghálálni a nagy pénz. A Dolphins elleni kiütéses vereség során megsérült a nyaka, így az ötödik forduló óta nem is lépett pályára, de a sérülés előtt sem játszott jól. Öt meccs alatt két TD és hat INT került a neve mellé négy extra dobás és nyolc turnovert érő passz mellett), ráadásul az a két hatpontos is egyetlen meccsen jött össze. Ehhez képest Taylor sokkal kevesebb hibával játszik, két kezdő meccsén nem adta még el a labdát, illetve két TD mellett hét extra dobása volt mindössze két turnovert érő passz társaságában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!