Connect with us

Hír

Von Miller azt mondja, ott lesz Londonban a pályán

Von Miller a szabályok értelmében a héten már visszatérhet, de mivel a Bills most Londonba utazik, így arra számítottunk, hogy ezt a meccset még kihagyja a veterán pass rusher. Saját elmondása szerint viszont inkább arra tegyük meg a tétjeinket, hogy ott lesz a Tottenham Hotspur Stadium gyepén a Jaguars ellen.

A Voncast című podcastjében mondta el a sztárvédő, hogy “ha fogadni kéne, akkor láthatjuk majd Von Millert Londonban” és 90% esélyt adott a játékára. Ma már vállvédős edzésen fog részt venni és ha mindenkitől megkapja a zöld jelzést, akkor ott lesz a pályán – ehhez elmondása szerint lenyűgözően kell teljesítenie az edzésen, de szerinte ez menni fog. Láthatóan nagyon izgatott volt amiatt, hogy visszatérhet játszani.

A Bills pass rush jól működött alapvetően nélküle is Greg Rousseau és Leonard Floyd vezetésével, szóval megtehetik, hogy óvatosak lesznek Millerrel és még kivárnak egy hetet, de az is biztos, hogy egy szintet minimum emelne az amúgy is kiválóan teljesítő védelmen Miller visszatérése.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x