Connect with us

Hír

A 49ers és a Commanders egyeztetett Aiyuk elcseréléséről

A nyár legnagyobb témája továbbra is Brandon Aiyuk helyzete, aki állítólag a napokban leült a 49ers vezetőivel egyeztetni a továbbiakról. Ezzel együtt Adam Schefter beszámolt arról, hogy a 49ers és a Commanders a holtszezon egy pontján (ezt nem részletezte az insider) egyeztetett Aiyuk elcseréléséről, azonban végül a Commanders nem ment bele és végülis a San Franciscó-iak sem akarták eladni a kiváló elkapót.

Olyan szempontból érdekes a kapocs, hogy Aiyuk mostanában elég sokat lógott az 1/2-es Jayden Danielsszel, aki korábban irányítója volt az Iowa State-en, így újra összeállhattak volna, ha létrejön az egyezség. A fővárosiaknál Terry McLaurin, Jahan Dotson és a harmadik körös újonc Luke McCaffrey számít kezdőnek, szóval nem volt létszükséglet egy új top elkapó, de nem is ártott volna nyilván.

Ellenértéket nehéz lett volna megállapítani, hiszen az 1/2-es picket nyilván nem adta volna el a Commanders, a 49ersnek meg nem lett volna elég egy, vagy akár két második körös cetli sem. Az továbbra is valószínű, hogy hatalmas ellenérték esetén eladta volna a 49ers Aiyukot, de összességében inkább szeretnék megtartani – még ha az elkapó azt is mondta nemrég, hogy nem akarják, hogy maradjon.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x