Connect with us

Hír

A fogadóirodák szerint Minshew a favorit a Raiders kezdőjére

Ugyan legutóbb arról szóltak a hírek, hogy jelenleg a tavalyi negyedik körös Aidan O’Connell számít a Raiders kezdő irányítójának, a fogadóirodák nem hiszik, hogy ez így is marad. A DraftKings oldalán például lehet erre fogadni, és szerintük az első fordulóban nagyobb esély van arra, hogy a veterán Gardner Minshew fog kezdeni a vegasiaknál.

Jelenleg 1,5-ös odds van arra, hogy Minshew fog kezdeni, amit ha valószínűségre akarunk konvertálni, akkor 66,7%-ot kapunk. Mindeközben 2,5-ös szorzó van O’Connellre, ami 40%-os valószínűséget jelent (ebből is látjuk a nyilvánvalót, hogy a DraftKings is dolgozik egy kis árréssel).

O’Connell tavaly 11 meccs alatt 62,1 százalékos pontossággal 2218 yardot, 12 TD-t és 7 INT-t passzolt, míg Minshew Indianapolisban 13 meccs alatt 62,2 százalékos pontossággal dobált 3305 yardot, 15 TD-t és 9 INT-t. Minshew nyilván tapasztaltabb, de jobban is ismerjük a limitáltságát, így nem lenne rossz ötlet a fiatalabb O’Connellel próbálkozni, még ha egyébként neki is vannak limitáltságai és belőle is nehéz elképzelni, hogy magas szintű franchise irányító legyen.

Állítólag mindketten megkapják majd a lehetőséget a bizonyításra az előszezonban az első csapattal, aztán majd az ott nyújtott teljesítmény és az edzőtábor alapján eldöntik az edzők, kivel mennek neki a szezonnak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x